GBC
Размер на шрифта: - / +

Новини

НАЧАЛОНачало

ДА ИЗЧИСТИМ БЪЛГАРИЯ ЗАЕДНО


„ДА ИЗЧИСТИМ БЪЛГАРИЯ ЗАЕДНО“
ВКЛЮЧИ СЕ И ТИ !

За поредна година Община Провадия подкрепя кампанията на "bTV Media Group", която тази година е под наслов "Да изчистим България заедно".
Новото тази година е, че ще се проведат пет еднодневни акции за почистване на най-уязвимите зони - градска среда (10 май), места за отдих и спорт (17 май), детски площадки (31 май), природни паркове и защитени територии(7 юни), речни корита (27 юни).
Община Провадия ще се включи в почистването на
На 10 май, когато е Европейският ден за почистване, обект на акцията са улици, квартали, междублокови пространства, райони около пенсионерски клубове, училища, вилни зони, паркове, зелени площи и др.
На 27 юни – почистване на водоеми, реки и дерета и прилежащи територии по населените места.
Община Провадия призовава в инициативата да се включат всички жители на общината както с личен труд, така и със собствена техника.
Събраните от почистването в чували отпадъци трябва да се поставят до съдовете за битови отпадъци с цел по-лесното им транспортиране.
ДОБРОВОЛЦИТЕ, които желаят да участват в кампанията могат да се записват на телефони 0518 / 4 78 12, вътр. 129 и 0887254396 всеки работен ден от 5 до 8 май от 9,00 ч. до 17,00 часа.
Ще бъдат осигурени ръкавици за доброволците и чували за отпадъците, които могат да бъдат получени в административната сграда на Община Провадия, ет. 1, стая 105, в дните от 7 до 8 май, както и в деня на почистването.

Начало на акцията - 9,00 часа.

ОБЩИНА ПРОВАДИЯ


Всички права запазени! ©Община Провадия ©2008-2012

Suzara web design®