GBC
Размер на шрифта: - / +

Новини

НАЧАЛОНачало

СЕДМИЦА НА ГОРАТА 04.04.2016 – 08.04.2016


СЕДМИЦА НА ГОРАТА
04.04.2016 – 08.04.2016
Децата от Община Провадия съвместно с Държавно горско стопанство-Провадия ,отбелязаха „Седмица на гората” с различни мероприятия.
Началото на проявите поставиха децата от ОДЗ „Снежанка” ,които на 07.04.2016 г. поздравиха служителите от Държавно горско стопанство – Провадия с тематична програма във връзка със „ зеленото богатство” на България.
Малчуганите дадоха и своя принос за възстановяване на природния баланс.С помощта на служителите от Държавно горско стопанство – Провадия ,които осигуриха посадъчен материал,децата засяха дръвчета в двора на детската градина.Младите природолюбители бяха забавлявани с образователни и ролеви игри.За всички участници в инициативата ,Държавно горско стопанство – Провадия осигури награди.
Децата и учениците от школата „ Пластика и живопис” , при ОДК – Провадия, гостуваха на Горско стопанство с изложба на тема
„Едно спасено дърво”.В изложбата се включиха и децата от ОДЗ „Снежанка” и ЦДГ„Пролет”. Младата художничка Габриела Александрова ,възпитаничка на ОДК Провадия изненада ръководството на лесничейството с подарък - триптих „Дървото”.
Всички инициативи допринесоха за формиране на осъзната необходимост от опазване на гората и нейните обитатели.


Всички права запазени! ©Община Провадия ©2008-2012

Suzara web design®