GBC
Размер на шрифта: - / +

Новини

НАЧАЛОНачало

Горско бягане 2017На 26. 08. 2017 г. за трета поредна година ще се проведе ГОРСКО БЯГАНЕ. За втори път бягането на Крепостта Овеч е нощно, със старт малко след залез слънце.
Дистанции ще са 8.5, 14, 23 км, като старт/финалът ще е на Централния площад до сградата на Община Провадия. Спонсор на събитието е Община Провадия.Записване на:WWW.IRUN.BG
Състезанието стартира в 20:00 часа. Всички нерегистрирани участници, които желаят да се запишат на място, трябва да се явят в 18:45, а всички регистрирани и записани участници - в 19:00 - за получаване на стартов номер. Регистрациитеприключват в 19:30.
За участниците ще бъдат осигурени подкрепителни пунктове с леки храни и минерална вода в старт/финал зоната и по трасетата.
Отчитането на времето ще се извършва с електронни чипове, а резултатите, заедно с професионални снимки, ще бъдат качени онлайн и достъпни за всички. Подсигурени са подаръци и награди от спонсори.
Медали ще получат най-бързите трима мъже и най-бързите три жени във всички дисциплини. Ще има грамоти и медали за всички участници на всички дистанции , както и за всички доброволци.
Таксата за участие в състезанието при предварително записване до 13 август е 25 лв. При записване и заплащане в срок от 14.08 до 21.08 таксата е 30 лв. 35 лв. е таксата при регистрация на място в деня на състезанието.
След 21.08.2017г. регистрациите онлайн ще бъдат прекратени, а всички регистрации, които не са потвърдени с плащане, ще бъдат анулирани и желаещите ще могат да се запишат само на място.
Успешно представяне!


Всички права запазени! ©Община Провадия ©2008-2012

Suzara web design®