GBC
Размер на шрифта: - / +

Новини

НАЧАЛОНачало

Жителите на Община Провадия събраха и предадоха 271 кг пластмасови капачки за благотворителна кампания "Аз вярвам и Помагам"


На 28.09.2019 г. се състоя 3-тото най-голямо събиране на пластмасови капачки в област Варна под наслов Празник на рециклирането "Аз Вярвам и Помагам 3".
Събитието е организирано от Сдружение "Аз Вярвам и Помагам" с председател Владислав Николов.
Само за 1 ден, доброволците, включили се в кампанията са предали 27 тона непотребни пластмасови капачки.
Жителите на община Провадия събраха и предадоха 271 килограма.
В инициативата за пореден път се включиха детски градини и училища на територията на града и селата, Районно полицейско управление - Провадия, Библиотека "Цончо Родев" към НЧ "Алеко Константинов 1884" и Кметства от Община Провадия.
Всички получиха Сертификати за благодарност от Председателя на сдружението - за персонална ангажираност, социална отговорност и принос за развитието на кампанията за събиране на пластмасови капачки.
От създаването си до сега, от кампаниите на сдружението са събрани 91 тона капачки и са дарени 11 апаратури за СБАГАЛ "Проф. Д-р Димитър Стаматов“ – Варна и МБАЛ "Св. Анна“ - Варна.
Община Провадия и Сдружение „Аз Вярнам и Помагам“ благодарят на всички провадийци, които поставят своите ненужни капачки в металното сърце в центъра на града.
Продължаваме обединени!

Всички права запазени! ©Община Провадия ©2008-2012

Suzara web design®