GBC
Размер на шрифта: - / +

Новини

НАЧАЛОНачало

Поздравление на Кмета на Община Провадия по случай 1 юни


МИЛИ ДЕЦА, ЧЕСТИТ 1-ВИ ЮНИ!
ПОЗДРАВЯВАМ ВИ ПО СЛУЧАЙ МЕЖДУНАРОДНИЯ ДЕН НА ДЕТЕТО И ВИ ПОЖЕЛАВАМ ДА БЪДЕТЕ ЗДРАВИ И МНОГО УСМИХНАТИ! БЪДЕТЕ УВЕРЕНИ, ЧЕ ИМАТЕ НАШАТА ПОДКРЕПА И РАЗБИРАНЕ, НАШАТА ОБИЧ И ВЯРА В ДОБРОТО ВИ БЪДЕЩЕ. БЪДЕТЕ БЕЗГРИЖНИ И ЩАСТЛИВИ ПРЕЗ ДНИТЕ НА СВОЕТО ДЕТСТВО! БЪДЕТЕ УПОРИТИ, ЛЮБОЗНАТЕЛНИ, ЗНАЕЩИ И МОЖЕЩИ, ЗА ДА СТЕ УСПЕШНИ!
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК!
С ПРИЯТЕЛСКИ ПОЗДРАВ,
Д.Т.Н. ИНЖ. ЖОРО ИЛЧЕВ,
КМЕТ НА ОБЩИНА ПРОВАДИЯ

БАЛОНИ И РАДОСТНИ УСМИВКИ НА 1-ВИ ЮНИ
За празника на малките провадийчета на 1-ви юни 2020 година Кметът на Община Провадия инж. Жоро Илчев раздаде лично балони на децата, които със своите родители, бяха излезли на площада в празничния ден. Пъстроцветните балони повикаха много усмивки и възторг сред малчуганите. Кметът Илчев пожела на всяко детенце щастливо детство, здраве и много весели игри.
Възстановяването на приема в детските градини съвпадна с празника на детето и в своя първи ден, след изолацията, всички деца, които днес отново пристъпиха прага на детските градини на територията на община Провадия, бяха зарадвани с балончета, връчени от зам.-кмета на общината г-жа Стефка Христова. Г-жа Христова също пожела много здраве и радостни мигове на децата, както и на всички, които полагат грижи за тях!Всички права запазени! ©Община Провадия ©2008-2012

Suzara web design®