GBC
Размер на шрифта: - / +

Новини

НАЧАЛОНачало

Поздравителен адрес на Кмета на Община Провадия по случай началото на новата учебна 2020 - 2021 година


ДО ДИРЕКТОРИТЕ,
УЧИЛИЩНИТЕ РЪКОВОДСТВА,
ВЪЗПИТАНИЦИТЕ, РОДИТЕЛИТЕ,
ПЕДАГОГИЧЕСКИТЕ КОЛЕГИИ И СЛУЖИТЕЛИТЕ
НА УЧИЛИЩАТА И ДЕТСКИТЕ ГРАДИНИ
НА ТЕРИТОРИЯТА НА ОБЩИНА ПРОВАДИЯ

УВАЖАЕМИ ДИРЕКТОРИ, УВАЖАЕМИ УЧИТЕЛИ,
СКЪПИ УЧЕНИЦИ, МИЛИ ДЕЦА, ДРАГИ РОДИТЕЛИ,
УВАЖАЕМИ ГОСПОЖИ И ГОСПОДА,
Всеки 15 септември идва със своите вълнения, но първият учебен ден за новата 2020 – 2021 година ще е още по-специален. Останали извън класните си стаи още от март, децата са нетърпеливи повече от всеки друг път отново да видят приятелите си, учителите си, своето училище и да имат ежедневието, с което сa свикнали. Всички ние сме притеснени повече, предвид обстановката, и сме с повишено внимание не само заради новите противоепидемични условия, с които сме длъжни да се съобразим, но и заради всички други предизвикателства, които предстоят. Убеден съм обаче, че всичко това всъщност ни помага да живеем по-осъзнато, да сме още по-внимателни, по- взискателни към себе си и още по- отговорни във всяко едно отношение.
СКЪПИ УЧЕНИЦИ,
Независимо от това, че познатият ви начин на обучение ще претърпява промени, аз съм убеден, че ще се справите. Нека стремежът ви за знания в този различен период бъде още по-голям, защото бъдещето ви сега зависи от способността да бъдете адаптивни, гъвкави и иновативни. Пожелавам ви да осъзнаете и да докажете колко сте надеждни, специални и можещи! Бъдете здрави, позитивни и упорити, за да ни радвате с постиженията си.
МИЛИ ДЕЦА,
Пожелавам ви да сте много здрави, много жизнерадостни и послушни! В любимата детска градина, сред другарчетата си, и под топлите грижи на вашите възпитатели ще научите важни и интересни неща, които ще ви подготвят за училище. Играйте и учете на воля и нека вашият път към знанието, който започва от тук, бъде белязан със сполука!
МИЛИ ПЪРВОКЛАСНИЦИ,
Днес прекрачвате прага на училището за първи път, развълнувани и пълни с очаквания. Уверявам ви, че ви предстоят чудесни преживявания в света на знанието. Пожелавам ви да обикнете учението и с доверие да подадете ръка на своите учители, които ще ви насърчават и помагат.
УВАЖАЕМИ РОДИТЕЛИ,
Сега повече от всякога е необходимо да бъдете близо до децата си, за да можете заедно с техните учители да ги подготвите за бъдещето. Вашата подкрепа е важна, за което ви благодаря.
УВАЖАЕМИ УЧИТЕЛИ,
Вярвам, че с общи усилия ще успеем да се справим с всяко предизвикателство, с всяка трудност, с необичайното и непривичното, за да преведем младото поколение през изпитанията на времето, в което живеем. Затова Ви пожелавам здраве, сили и търпение да продължите да им предавате своите знания с душа и любов!
НА ДОБЪР ЧАС!

С УВАЖЕНИЕ,
Д.Т.Н. ИНЖ. ЖОРО ИЛЧЕВ,
КМЕТ НА ОБЩИНА ПРОВАДИЯ


Всички права запазени! ©Община Провадия ©2008-2012

Suzara web design®