GBC
Размер на шрифта: - / +

Новини

НАЧАЛОНачало

ПОЗДРАВЛЕНИЕ НА КМЕТА НА ОБЩИНА ПРОВАДИЯ ПО СЛУЧАЙ КОЛЕДНО - НОВОГОДИШНИТЕ ПРАЗНИЦИ


СКЪПИ СЪГРАЖДАНИ,
В навечерието на най-светлия и красив празник – Рождество Христово и посрещането на Новата година, се обръщам към Вас с искрени пожелания за много здраве, топлина в семейното огнище, вяра в традициите и обичаите, и любовта между хората. Нека съхраняваме тези ценности, защото те ни правят по-добри, по-силни и по-успешни! Нека запазим чистотата на помислите и действията си, щедростта на сърцата си, милостта, състраданието и добротата!
Отиващата си 2020-а година бе необикновена и трудна за всички ни, защото беше белязана с пандемията COVID -19. Но въпреки целия негативизъм от ситуацията в световен мащаб, донесе успехи, постигнати с труд. Работихме усърдно в новите условия и се справихме с нелеки задачи, които гарантират развитието ни в следващите години. Успешно приключихме важни проекти, продължаваме да реализираме други, започваме нови. Градът и общината се утвърждават като добро място за живеене и инвестиции.
Пожелавам на всички по-здрава, по-продуктивна и изпълнена с много радости 2021 година. Нека продължим работата заедно, сплотени и с общи усилия да съграждаме по-добро бъдеще за децата ни!
Пожелавам на всеки един от Вас увенчани с успех дела, носещи удовлетворение!
Нека мирът и радостта от празниците да ни съпътстват през цялата година. Да имаме повече поводи за гордост от постигнатите резултати, още повече реализирани проекти и постигнати цели, но най-вече – нека всички да сме живи и здрави!

СВЕТЛИ РОЖДЕСТВЕНСКИ ПРАЗНИЦИ!

МИРНА И БЛАГОСЛОВЕНА 2021 ГОДИНА!

С УВАЖЕНИЕ,
Д.Т.Н. ИНЖ. ЖОРО ИЛЧЕВ,
КМЕТ НА ОБЩИНА ПРОВАДИЯ
Всички права запазени! ©Община Провадия ©2008-2012

Suzara web design®