GBC
Размер на шрифта: - / +

Обяви, съобщения

НАЧАЛОНачало

Започва набиране на преброители за Преброяване 2021


От 15 септември започва набиране на преброители и контрольори за предстоящото през януари и февруари 2021 г. Преброяване на населението и жилищния фонд.
В срок до 30 октомври кандидатите трябва да подадат заявление по образец в община Провадия.
Документите за кандидатстване ще може да бъдат изтеглени от сайта на Преброяване 2021 и в сайта на община Провадия, раздел Преброяване 2021.
При предстоящото преброяване ще бъдат ангажирани преброители и контрольори, които ще преминат специални обучения и ще подпишат декларация за опазване на статистическата тайна на получената информация.
Най-подходящи са хора, които имат поне средно образование, занятие в икономическата и финансовата сфера, с технически познания и практикуващи социални дейности и администрация, както и студенти. Разбира се, трябва да бъдат комуникативни. Преброителите ще бъдат с „работно време” от 8.00 сутрин до 20.00 часа вечер, включително събота и неделя.
Всеки преброителен участък включва около 200-250 души и 80 жилища. Един контрольор ще координира работата и ще отговаря за няколко преброители. Заплащането на преброителите ще бъде индивидуално и ще зависи от броя на преброените лица, жилища и сгради.

За повече информация


Всички права запазени! ©Община Провадия ©2008-2012

Suzara web design®